L10K
Deutsch English Français Česky Nederlands

 
www.looptienkamp.eu −
Imprint

Uwe Warmuth Uwe Warmuth
Webmaster
Telefoon: +49 351 47 222 79

Algemeen

Deze webpagina’s zijn privé pagina’s van Uwe Warmuth met de internationale Looptienkamp als thema.

Links

Ik ben de webmaster van de volgende websites:

Ik ben niet verantwoordelijk voor gelinkte webpagina's op andere domeinen dan deze. Op het tijdstip dat ik deze links heb gemaakt heb ik deze pagina’s gecontroleerd en geen illegale, aanstootgevende of gewelddadige inhoud op deze sites gevonden (of links hier naartoe).

Indien u enige illegale of aanstootgevende inhoud vindt op deze pagina’s, laat me dit dan a.u.b. weten. Ik zal de link dan terstond verwijderen.

Foto’s

De gebruikte foto’s zijn belangeloos beschikbaar gesteld door de deelnemers of hun supporters. Personen die het niet eens zijn met de publicatie van deze foto’s kunnen contact met mij opnemen en mij het L10K jaar en foto nummer doorgeven. Ik zal de foto’s dan zo snel mogelijk verwijderen.

Vertaald naar het Tsjechisch door

Martina Moser, Jan Milas

Vertaald naar het Frans door

Uwe Warmuth met ondersteuning van Matthieu Anatrella

Vertaald naar het Nederlands door

Roelof de Vries

L10K-logo

Het L10K-logo mag alleen in verband met de Runners Decathlon worden gebruikt. Voor gedrukt materiaal (flyer, oorkondes, etc.) kan het logo in verschillende grootte beschikbaar worden gemaakt. Het logo is door Uwe Warmuth gecreëerd. De organisator mag het logo gebruiken om een eigen L10K logo te maken. Hierbij moet in acht worden genomen dat de basis karakteristieken van het logo behouden moeten blijven.

Organisatie van de internationale Looptienkampen

Alleen het lokale organisatieteam is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Runners Decathlon en de financiering hiervan.

    Laatste verandering: 21-5-2024   [top van de pagina]   [Startpagina]   [Colofon]   [2025]   [2024]       © 2002-2024 Uwe Warmuth >>> www.looptienkamp.eu
    Deze webpagina maakt geen gebruik van cookies, verzamelt geen bezoekersstatistieken en heeft geen koppelingen met sociale netwerken.
top van de pagina